Profil​

​​1985 startede Preben Barsøe Schou sit smedefirma de første  5 år som eneejer . Først i 1990 fik firmaet det navn det har nu.

Barsøe Schou A/S smede og maskinværksted

01.07.06 har firmaet været igennem et generationsskifte hvor vi sammen har overtaget firmaet

Niels Jacobsen:

Jeg er udlært i firmaet og har været ansat siden,

kun afbrudt af en jordomrejse sammen med min kone.

siden 1999 har jeg været værkfører i firmaet.

Morten Collin Nielsen:

Jeg er også udlært i firmaet, og efter min værnepligt kom jeg tilbage i en periode, inden jeg i 2003 startede på mit studie på BTH, og blev færdig som bygningskonstruktør 2006. 

Vi ligger stor vægt på at vores arbejde bliver udført i en høj kvalitet, og med en flot finish, der er kælet for detaljerne.

​Barsøe schou har i alle årene været med til at præge bybilledet i Kolding. I private byggeopgaver, og for Kolding kommune, det sidste store projekt er Nickolai skole, som er omdannet til et smukt byrum, hvor vi har udsmykket med corten stål det er et besøg vær både dag og ikke mindst nå der er lys på alle detaljer.


Sådan tegnes Nicolai


Danmarks ældste og bedst bevarede, helstøbte skolebygningsanlæg er kommet til ære og værdighed. Det ligger i centrum af Kolding og består af fem byejendomme omkring en fælles gård. Nicolai, som er navnet, er et kulturkompleks splittet op i fem velrestaurerede og nyfortolkede bygningskroppe. ​

Cortenstål er blevet det materiale, som trækker de gamle skolebygninger ind i det nye årtusinde. Samtidig minder pladernes rustangrebne overflader en om forfaldets uafvendelighed og skønhed. Ræverødt og frækt.


Der er helt andre farver på paletten inde i den forhenværende friskole, Nicolai for Børn, hvis indretning er blevet støttet særskilt af Lokale- og Anlægsfonden.

Adresse

Smedegade 3 G

6000 Kolding

Kontakt os

Telefon: 75 52 76 06

Mobil: 40 21 00 76

E-mail: morten@bs-smed.dk

Kontakt

- Niels

- Morten

Ønsker du tilbud?

Barsøe Schou Smede- og Maskinværksted A/S

CVR:14276130